I insekternas värld

30-31/7 2011







29/7 2011


Falkenberg

Olofsbo 27/7 - 2011

















Falkenberg, Olofsbo 17/7 2011


Agility

Ulricehamns Brukshundklubb 20/7 2011

(C) Alexandra Andersson


Fotoblogg

Tjosan!
Jag heter Alexandra, men de flesta kallar mig Alice. Det är lite för långt att säga Alexandra tydligen, och jag förstår dem! ;)
Ni kanske förstår att jag håller på med fotografering? Annars hade ju bloggen inte haft namnet aliceandrafoto..
Förutom att fota håller jag på med hästar, och det är väl det som jag vill hålla på med på heltid i framtiden. Men det kan ni läsa mer om på http://aliceandra.blogg.se/.
Här ska det endast handla om fotografering. Jag fotar med en Nikon D80, och objektivet Tamron 18-200 mm. Än så länge. Jag har väl som plan att köpa fler och bättre objektiv.
Anledningen till att jag från början ens hade en tanke på att starta en fotoblogg var väl att jag älskar att fota. Men det känns meningslöst när bilderna sedan bara ligger och skräpar i mappar på datorn. Här har jag ju faktiskt en chans att visa upp dem! Eftersom hästarna tar upp en del tid hinner jag inte fota överdrivet mycket. Men när kameran väl får hänga med på en tur kan det bli bilder på både det ena och det andra.
Jag fotar endel på agility och häst/ponny tävlingar. Annars får kameran helt enkelt gå med till stallet, ut i skogen, ner till sjön o.s.v..
Om jag fotat på någon tävling eller match och ni hittar er själva eller erat djur på bilden är det bara att säga till och ge mig er mailadress, så skickar jag bilden! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0